Ik ben ISA

Ik Stap Anders

Over ISA

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op de website van ISA, Ik Stap Anders. Een campagne die gericht is op het verminderen van alcoholmisbruik onder meiden van 16 en 17 jaar.

Drink jij ook liever een drankje zonder alcohol zodat je precies weet wat je doet? Wil jij je niet langer laten beïnvloeden door je vrienden? Dan ben je hier op de juiste plek!

Deze website is een onderdeel van de campagne die begin 2015 in Friesland en Groningen is gestart. Voor de campagne zijn posters verspreid in Groningen. Daarnaast staat tijdens de campagne onze 'secret society' centraal. Ben je nieuwsgierig? Wordt dan snel lid van onze Facebook-pagina!

De ISA-campagne is een initiatief van STAP (Stichting Alcoholpreventie) en communicatieadviesbureau Krul & Co. Dit initiatief richt zich op het verminderen van alcoholmisbruik onder meiden van 16 en 17 jaar.

Portfolio

Overal in Groningen kun je ISA tegenkomen. Posters op scholen en sportverenigingen, boomerangkaarten bij de bios of berichten via Facebook. Zo is ISA op verschillende manieren zichtbaar in Noord-Nederland.

Poster 1

Poster 2

Poster 3

Poster 4

Poster 5

Poster 6

Poster 7

Poster 8

Boomerangkaart

Boomerangkaart achterkant

Hand-out

Doe mee!

Sluit je aan bij ISA! Dit kun je op verschillende manieren doen:

  • Tweet met de hashtag #ISA
  • Word lid van de Facebook-groep
  • Vul onderstaand formulier in